Lent, Nijmegen. Renovlies behang met een Premium uitstraling

Hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouw woning!

Renovlies Premium
Renovlies behang is een 200gr glad glasvezel behang voor in uw nieuwbouwwoning en is hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouw woning! Het renovlies heeft een scheuroverbruggende eigenschap en is daarom hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouwwoning. Abrahamsen Interieur Realisatie uit Lent (Nijmegen) sluit daarom naadloos aan op uw wensen. Renovlies Premium is mijn handelsmerk en duidelijke communicatie vind ik erg belangrijk. Ik ben spontaan en kom gemaakte afspraken altijd na. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn over mijn werkwijze en uiteraard het resultaat. Ik werk vaak alleen en ben erg betrokken bij mijn projecten.

Hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouwwoning!

Waarom Renovlies behang
Renovlies Premium in een nieuwbouwwoning is een uitstekende keuze voor een glad, naadloos en sterk eindresultaat. Het renovlies heeft een scheuroverbruggende eigenschapen en daarom hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouwwoning! Hierdoor blijven kleine scheurtjes die vaak ontstaan in een nieuwbouwwoning vrijwel onzichtbaar achter het behang. Renovlies heeft een structuurloos oppervlak en in combinatie met het geheel egaliseren van de wanden en het tweemaal sausen van de muren, heb je een strak eindresultaat wat niet te onderscheiden is van glad stucwerk. Abrahamsen Interieur Realisatie uit Lent (Nijmegen) sluit daarom naadloos aan op uw wensen.

Onze werkwijzen

Egaliseren van de wanden

Ik onderscheid mij zelf van de rest door het volledig egaliseren van de wanden. Dit is de allerbelangrijkste stap naar een glad, vlak en strak eindresultaat. De wanden in uw nieuwbouwwoning zijn NIET behangklaar. Renovlies behang egaliseert niet maar werk af. Daarom worden alle wanden bij Abrahamsen Interieur Realisatie uit Lent volledig geëgaliseerd. Zo krijt u wanden met een PREMIUM afwerking!

 

 

Schuren van de wanden

Na het volledig egaliseren van de wanden worden deze machinaal glad geschuurd en nagelopen op oneffenheden. De wanden worden geïmpregneerd voor een optimale hechting van het renovlies behang. Nu zijn de wanden behang klaar. Een goede voorbereiding is het allerbelangrijkste. En dit ziet u in het eindresultaat terug! Daarom noemen wij het met trots Renovlies PREMIUM. Wandafwerking met een PREMIUM uitstraling.

 

Naadloos aanbrengen

De wanden zijn nu klaar om geplakt te worden. Hiervoor gebruik ik 200GR voorbewerkt renovlies behang van ProGold (Sigma). Dit gladde renovlies behang word ingelijmt met een lijmmachine en naadloos aangebracht. Eventuele oneffenheden worden weggewerkt en de wanden worden tweemaal gesaust met SIGMA PEARL CLEAN MATT. Dé reinigbare matte muurverf.

 

Niks meer aan doen!
Door jarenlange ervaring in het aanbrengen van renovlies behang heb ik het tot in de puntje verfijnt. Dit zorgt ervoor dat wanden helemaal glad zijn en er geen vervelende oneffenheden in de wanden te zien zijn na het sausen, zoals ingefreesde leidingen, zichtbare gibo- of gasbetonblokken, gietgaten in betonnen wanden en zichtbare naden in het behang. Strakke en gladde wanden die niet te onderscheiden zijn van glad stucwerk. Niks meer aan doen!

Wat kunt u verwachten

Duidelijke Communicatie
Ik heb graag persoonlijk contact met de klant. Zo zijn er geen vragen achteraf en weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Een heldere offerte waarin alle werkzaamheden staan vermeld zodat u precies weet waaraan u toe bent. Duidelijk communicatie en geen wollige verhalen is mijn motto.
De klant staat centraal
De klant staat centraal, ik denk graag mee en kom met passende oplossingen voor uw interieur. Ik geef kleuradvies en kan samen met u een passend interieur samenstellen. Abrahamsen Interieur Realisatie uit Lent (Nijmegen) sluit naadloos aan op uw wensen.
Een eerlijk verhaal
Iets mooier maken dan iets is? Daar doe ik niet aan. Een duidelijk en eerlijk verhaal, daar heeft iedereen wat aan. Dat geeft vertrouwen!

Alle voordelen op een rijtje

Nog even alles netjes op een rijtje
  • Alle wanden worden geëgaliseerd
  • Naadloos aangebracht renovlies
  • Alle kleuren worden langs het plafond strak afgewerkt
  • Gebruik van duurzame materialen voor een langdurig plezier van de uitgevoerde werkzaamheden
  • Gladde muren die niet te onderscheiden zijn van stucwerk
  • Onderscheidend in de markt
  • Een plezierige manier van samenwerken
  • Een heldere offerte
Voordelen van Renovlies PREMIUM

Ik schenk zeer veel aandacht aan de voorbereiding bij het aanbrengen van renovlies behang. Omdat renovlies behang niet egaliseert en zich vormt naar de ondergrond dient deze helemaal glad te zijn. Dit is de rede dat ik alle wanden egaliseer. Door de aandacht en plezier in mijn werk ziet u dit terug in het eindresultaat. 

Hét alternatief voor stukwerk in uw nieuwbouwwoning!

 

Alle vermelde werkzaamheden zorgen ervoor dat wanden helemaal glad zijn en er geen vervelende oneffenheden in de wanden te zien zijn na het sausen, zoals ingefreesde leidingen, zichtbare gibo- of gasbetonblokken en gietgaten in betonnen wanden.

Strakke en gladde wanden die niet te onderscheiden zijn van glad stucwerk. Abrahamsen Interieur Realisatie uit Lent (Nijmegen sluit naadloos aan op uw wensen.

Renovlies PREMIUM
wandafwerking met een premium uitstraling
€32
M2/incl 21% btw

Egaliseren van alle wanden

Machinaal schuren van de wanden

200 gr Renovlies behang

Afkitten van alle wanden en plafonds

Tweemaal sausen met Sigma Pearl Clean Matt

Inclusief twee donkere kleuren naar keuze

Neem vrijblijvend contact op voor een passende offerte.

Bent u opzoek naar een betrouwbare partij in Nijmegen en omgeving? Neem dan contact op voor een bezoek aan onze showroom in Lent. Onder het genot van een kopje koffie of thee worden alle wensen nauwkeurig besproken en kunnen alle vragen worden gesteld en beantwoord. Kom gerust even langs! (Op afspraak)

Adres: Hoge Bongerd 19

6663AH Lent

Tel: 0624250952

mail: info@abrahamsen.nl

Bent u geïnteresseerd? Vermeld dan de opleverdatum en plaats waar de werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd.